mobil_menu_close

Fogpótlás

Elvesztette fogait, vagy azok a szuvasodás áldozataivá váltak? Ez ma már igazán nem okozhat problémát Önnek. Az implantátum beültetéstől a hagyományos fémkerámia megoldásokon át a fémmentes cirkon megoldásokig kiváló és innovatív lehetőségek állnak a rendelkezésére, hogy elvérásainak és lehetőségeinek megfelelően döntsön.

Keresse meg az lenti listában azt a fogpótlást, amely leginkább megfelel az Ön egyéni igényeinek és lehetőségeinek:


 • Fogbeültetés – Implantáció

   

  Nyerje vissza életminőségét és rágóképességét világszínvonalú és értékarányos fogászati implantátum (mesterséges foggyökér) beültetésével! A fogbeültetés egy fájdalommentes rutineljárás, amely a ma ismert legjobb módszer hiányzó fogainak pótlására.

  Tudjon meg többet a fogbeültetésről a képre kattintva.


 • Koronák

   

  A korona a legnépszerűbb szolgáltatás, melyet pácienseink igénybe vesznek rendelőnkben. Alapanyaguk és előállítási technológiájuk széles döntési lehetőséget biztosít az Ön számára. Készülhetnek fém vázzal vagy cirkóniumból esetleg préskerámiából az Ön egyéni elképzelésinek és lehetősségeinek megfelelően.

  Tudjon meg többet az Ön számára elérhető koronákról a képre kattintva.


 • Héjak

   

  Letöredezett, szabálytan formájú, elkopott vagy elszíneződött fogak esztétikai és funkcionális korrekciójára a ma elérhető legalkalmasabb eszköz a héj. Ez a kontaktlencse vékonyságú, de annál szilárdabb fogpótlás akár 5 nap alatt korrigálhatja fogainak esztétikai hiányosságait.

  Tudjon meg többet a héjakról a képre kattintva.


 • Hidak

   

  A hidak több hiányzó fog egyidejű pótlására alkalmasak. A tartós, esztétikus és természethű porcelán hidak modern és hagyományos technológiával is készülhetnek préskerámiából, cirkóniumból vagy fémkerámiából. Pontosan, úgy ahogyan azt Ön elképzelte.

  Tudjon meg többet a hidakról a képre kattintva.


 • Cirkon fogpótlások

   

  Legyen természetes és élethű az új fogpótlása. A cirkon pótlások fényáteresztő képességüknek köszönhetően élettel teli ragyogást kölcsönöznek fogpótlásának. Rendelőnkben a legmodernebb CAD/CAM (számítógéppel tervezett és számítógép vezérléssel kivitelezett) technológiával készülnek a cirkon pótlások, akár 3 nap alatt.

  Tudjon meg többet a fémmetes és természetes cirkon pótlásokról a képre kattintva.


 • Préskerámia pótlások

   

  Éljen Ön is a kor fogászati vívmányaival és használja ki azok életminőség javító hatását, mégpedig az Ön számára elérhető és értékarányos áron. A préskerámia megoldás egy technológiai vívmánynak köszönhető, amivel kifogástalan szépségű és funkciójú koronák, héjak, és betétek készülnek.

  Tudjon meg többet a héjakról a képre kattintva.


 • Esztétikai fogászat

   

  Természetes vágyunk a szépség, az esztétikus külső és mosoly. Sőt ma már egyre erőteljesebb elvárás is velünk szemben a munkahelyünkön vagy ismerőseink körében. Az igényesség egyik szimbólumává vált fogaink hiánytalansága, épsége és szépsége. A jó hír az, hogy az esztétikai beavatkozások ma már bárki számára elérhetőek és megfizethetőek.

  Tudjon meg többet fogainak esztétikai rehabilitációjának lehetőségeiről a képre kattintva.


 • Fogszabályozás

   

  Megfigyelte már, hogy egyre több felnőtt van az Ön környezetében is, aki fogszabályozót visel? Ez nem véletlen. A fogszabályozás nem csak esztétikai kérdés. Sok esetben fogai épségének megőrzéséhez vezető egyetlen út. Szabálytalan formájú fogak esetében a fogszabályozás Önnek is kiváló lehetőségeket kínál akár felnőttként is.

  Tudjon meg többet az Ön számára ideális fogszabályozási lehetőségekről a képre kattintva.


 • Fogfehérítés

   

  Tudta Ön azt, hogy jó néhány étel és ital, melyet nap, mint fogyaszt, olyan színezőanyagokat tartalmaz, amely lerakódik a fogaira. Ettől aztán azok elsárgulnak, és éltetetlenné, fénytelenné válnak. Jó hírünk van: ezen a problémán könnyen és gyorsan tudunk segíteni fogait és ínyét kímélő fogfehérítő megoldásokkal.

  Tudjon meg többet arról hogyan válhatnak újra ragyogóan fehérré és élettel telivé fogai a fogfehérítés segítségével.


 • Dentálhigénia

   

  A dentalhigiéniai vagy más néven szájhigiéniai beavatkozásnak sok-sok jó tulajdonsága van, íme ezek közül néhány: eltünteti fogairól a lerakodásokat, elszíneződéseket, megelőzi a fogszuvasodást és a fogágybetegségek kialakulását, teljesen fájdalommentes és fél óra alatt készen is van. Ez egy kiváló befektetés a fogainak egészségéért.

  Tudjon meg többet a dentalhigiéniai kezelések jótékony hatásáról a képre kattintva.


 • Fogsor

   

  A kivehető fogpótlás napjainkban már elveszítette a népszerűségét, mert viselése sok esetben okoz kényelmetlenséget tulajdonosának. Ám fogbeültetés segítségével a kivehető fogsorok stabilan rögzíthetők. Természetesen rendelőnk továbbra is készít hagyományos teljes vagy részleges kivehető fogpótlásokat.

  tovább+


 • Fémkerámia fogpótlások implantátumokra

   

  A beültetett implantátumokra készülhet hagyományos fémkerámia híd vagy korona, amely egy kiváló, tartós és költséghatékony megoldás. A fém vázra esztétikus és a természetes fogaihoz leginkább hasonlító porcelán leplezés kerül, amely megadja fogpótlásának az esztétikus külsőt.

  Tudjon meg többet erről a költségtakarékos megoldásról a képre kattintva.


 • Fémmentes fogpótlások implantátumokra

   

  Az implantátum beültetés a hiányzó fogak pótlásának legjobb módszere. A mesterséges foggyökér beültetése azonban csak az első lépés. Ezt követi az implantációs fogpótlás, azaz a korona vagy híd, ami az implantátumra kerül. A fémmentes megoldások ebben az esetben is a természetes és élethű fogpótlás lehetőségét kínálják.

  Tudjon meg többet az implantációs fogpótlásokról a képre kattintva.

Hívjon vagy írjon nekünk, ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni nálunk! Állunk rendelkezésére!

Vegye fel a kapcsolatot
velünk

Hogyan gondoskodunk egyedülálló módon speciális garanciáinkkal fogainak egészségéről és szépségéről?
tovább+

Rugalmas fizetési lehetőségek Egészségpénztárak

Segíthetünk?
Minden mező kitöltése kötelező!
Elküld