mobil_menu_close

Rejtett költségek nélkül

Rejtett költségek nélkül

Egy komplex fogászati beavatkozás megértése olykor még egy jól felkészült páciens számára is problémát okoz, de ez természetes, hiszen a fogorvoslás egy összetett tudomány.
A BioDental Horváth Fogászati rendelőben azonban azt szeretnénk, ha Ön minden esetben biztonságban érezze magát, mégpedig a kezelések átláthatósága és anyagi kiszámíthatósága miatt:

  • Szakorvosi konzultációink alkalmával arra törekszünk, hogy a lehető legérthetőbben magyarázzuk el az Ön számára, hogy pontosan milyen fogászati problémát kell közösen megoldanunk és mi arra az optimális kezelési mód. Fontos, hogy Ön pontról pontra átlássa az Önre váró beavatkozás minden részletét, hiszen csak így tud meglapozott döntést hozni
  • Egy fogászati beavatkozás összköltsége általában több tételből áll össze. Konzultációink során minden esetben írásos kezelési tervet és árajánlatot bocsátunk az Ön rendelkezésére, amelyből egyértelmű képet kap:
  • Arról, hogy milyen beavatkozásokat és milyen sorrendben kell elvégeznünk az Ön fogászati problémájának tartós és professzionális megoldáshoz
  • Arról, hogy a kezelések tételenként mennyibe fognak kerülni (ez azért fontos információ Önnek, mert rendelőnkben minden esetben csak a már elvégzett beavatkozásokat kell kifizetni, tehát az árajánlat segítségével Ön a teljes folyamatot nyomon követheti. Ez alól azok a protetikai munkák jelentenek kivételt, melyeknél fogtechnikai laboratórium munkáját kell igénybe vennünk. Ezekben az esetekben 50%-os előleg kell fizetnie)
  • Arról, hogy a teljes kezelés összesen milyen költséget jelent az Ön számára.

Rendelőnk etikai kódexének megfelelően az általunk kiadott árajánlatban szereplő kezelési árakhoz szigorúan tartjuk magunkat és azokon az ajánlat érvényességi idején belül, illetve a kezelés elkezdését követően már nem változtatunk. (Ez alól csak az a szituáció jelent kivételt, amikor egy műtéti feltárás során kezelőorvosa olyan új orvos-szakmai információk birtokába jut, amely a fizikai vizsgálatból vagy a röntgenfelvételekből előzetesen nem derülhetett ki, és az befolyásolja az árajánlatot. Ebben az esetben kizárólag az Ön szóbeli jóváhagyását követően végezzük el az adott kezelést.)
Amennyiben Ön tehát rendelőnkben végezetei el fogászati beavatkozását, néhány dologban biztos lehet:

  • A fogászati árak tökéletesen arányban állnak a BioDental Horváth Fogászati rendelő által nyújtott kiemelkedő orvos-szakmai színvonallal és a felhasznált alapanyagok minőségével
  • A rendelőnkben elvégzett beavatkozások az Ön számára minden esetben egyértelműek és érthetőek lesznek
  • A beavatkozások előtt Ön minden esetben írásos kezelési tervet és árajánlatot kap, amelyből a kezelés minden részlete és annak költségei is átláthatóak lesznek az Ön számára.
  • Az árajánlatban leírt és Ön által elfogadott árainkhoz szigorúan tartjuk magunkat, és más címszó alatt költségeket nem számolunk fel

Hívjon vagy írjon nekünk, ha kérdése van, vagy időpontot szeretne foglalni nálunk! Állunk rendelkezésére!

Vegye fel a kapcsolatot
velünk

Hogyan gondoskodunk egyedülálló módon speciális garanciáinkkal fogainak egészségéről és szépségéről?
tovább+

Rugalmas fizetési lehetőségek Egészségpénztárak

Segíthetünk?
Minden mező kitöltése kötelező!
Elküld