mobil_menu_close

Szájsebészet

Szakértelem és precizitás

Sokéves tapasztalat – fájdalommentes kezelések

Kitűnően felszerelt rendelőnkben sokféle szájsebészeti beavatkozást végzünk, pl.: foghúzást, beékelődött bölcsességfog eltávolítását cisztaműtéteket, resectiót.

  • Fogbeültetés (implantáció): Rendelőnkben különféle gyártmányú implantátumokat használunk. Bővebb információért látogasson el fogbeültetés – implantológia oldalunkra.
  • Lágyrészplasztika: Amennyiben szükséges, esztétikai vagy biológia okokból lágyrészműtétet végzünk az implantátum vagy a saját fogak mellett. Ezzel biztosítjuk hosszú távon a gyulladásmentes ínyt, illetve megelőzzük az implantátum körül kialakuló gyulladást, amely az implantátum elvesztéséhez vezethet.
  • Csontpótló műtétek: Elégtelen csontmennyiség esetén a csont szélesítése illetve magasságának növelése is lehetséges.
  • Arcüregalap-emelés: Felül az oldalsó fogak területén, kevés csont esetén az arcüreg alját csontpótló anyaggal feltöltve lehetséges új csontot nyerni. A csontpótlás mértékétől függően beszélhetünk zárt illetve nyitott sinus elevációról.

Fontosnak tartjuk a fájdalommentességet, amelyet a legmodernebb eljárásokkal garantálunk. Kérésére szakszerű altatást biztosítunk a beavatkozás időtartamára.
Az első fogászati vizsgálat alkalmával kérésre egyúttal szájüregi onkológiai szűrést is végzünk.

Iratkozzon fel információs csomagunkra

Ha megtisztel minket azzal, hogy megadja nevét és e-mail címét, ahová csak értékes információkat küldünk Önnek, akár 9.000 Ft-nyi meglepetésben is része lehet.

Hogyan gondoskodunk egyedülálló módon speciális garanciáinkkal fogainak egészségéről és szépségéről?
tovább+

Rugalmas fizetési lehetőségek Egészségpénztárak

Segíthetünk?
Minden mező kitöltése kötelező!
Elküld